Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:31 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicuşor Constantinescu află, azi, dacă se va „pricopsi“ cu un nou mandat de arestare (rechizitorii)

ro

04 Sep, 2014 00:00 2491 Marime text
Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa (CJC), află, azi, dacă pe numele său va fi emis un nou mandat de arestare.
 
Zilele trecute, Sorin Constantinescu, procurorul-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie Constanţa, i-a cerut judecătoarei Iulia Cezara Suciu, de la Tribunalul Constanţa, să emită pe numele lui Nicuşor Constantinescu un mandat de arestare preventivă în lipsă. Motivul? Judecata şefului suspendat al CJC în dosarul aflat pe rolul Tribunalului Constanţa nu se va putea desfăşura decât în condiţiile existenţei unui mandat de arestare distinct faţă de cel deja dispus de judecătorii din Bucureşti.
 
Aşa cum arătam şi în ediţiile trecute, Nicuşor Daniel Constantinescu a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie Constanţa, pe data de 25 aprilie, pentru abuz în serviciu în formă continuată. Dosarul se află pe rolul Tribunalului Constanţa.

Citeşte rechizitoriul aici.

Pe data de 27 mai, Nicuşor Constantinescu a fost trimis în judecată, sub control judiciar, într-o altă cauză, şi de procurorii DNA de la Secţia de Combatere a Infracţiunilor Conexe Infracţiunilor de Corupţie, alături de Adrian George Gâmbuţeanu, directorul general al RAJDP Constanţa.

Citeşte rechizitoriul aici.

Dosarul se află pe rolul Tribunalului Bucureşti.

Oricare va fi decizia de azi a judecătoarei Iulia Cezara Suciu, ea va putea fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii