Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:32 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Furturi din maşinile parcate în Constanţa

ro

09 Mar, 2017 18:19 2438 Marime text
Astăzi, 9 martie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi privind propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul reţinut Ş.Ş., cercetat pentru săvârșirea infracţiunilor de furt calificat.
 
Din probele administrate până în acest moment, s-a reţinut în sarcina inculpatului următoarele:
  • în perioada 16 februarie, orele 18:45 – 17 februarie, orele 7:45, prin spargerea lunetei, a sustras din autoturismul marca VW, model Golf, parcat pe Mircea cel Bătrân din Constanţa, mai multe bunuri, cauzându-i persoanei vătămate T.I. un prejudiciu în cuantum de aproximativ 7000 de lei,
  • în noaptea de 21/22 februarie, în intervalul orar 22:30 – 02:32, prin spargerea lunetei, a sustras din autoturismul marca VW, model Golf, parcat pe strada Progresului din Constanţa, 34 cartoane Heets, cauzându-i persoanei vătămate A.B.A. un prejudiciu în cuantum de aproximativ 6000 de lei,
  • în noaptea de 15/16 februarie, prin efracție (spargerea lunetei) a sustras din autoturismul marca Ford Fiesta parcat pe Adamclisi, o sacoșă ce conținea un triunghi reflectorizant, un compressor auto, o racletă și un set de clești de pornire current, prejudicial cauzat persoanei vătămate Balagiu Moga Arina, fiind de aproximativ 1000 de lei.
 
Punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.



Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii