Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi candidaţi pe funcţia comisarului-şef Pisică Ovidiu Zamfir ori Florin Mănucu. Cine va fi noul adjunct al Poliţiei Municipiului

ro

16 Apr, 2013 00:00 3182 Marime text
Mâine, începând cu ora 10.00, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa va avea loc concursul, prin recrutare din sursă internă, din rândul ofiţerilor de poliţie încadraţi în Poliţia Română, pentru ocuparea funcţiei vacante de adjunct al şefului poliţiei municipiului cu peste 320.000 de locuitori, din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa.

Postul scos la concurs a fost ocupat de comisarul-şef Dănuţ Pisică, decedat la jumătatea lunii februarie. Cei interesaţi de această funcţie au fost mulţi, însă puţini s-au şi înscris. Astfel, cei care vor susţine mâine concursul sunt Ovidiu Zamfir, adjunctul şefului Secţiei 1 Poliţie Constanţa şi Florin Mănucu, adjunctul şefului Secţiei 5 de Poliţie Constanţa. Potrivit IPJ Constanţa, aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se va face cu note de la 1 la 10 şi va fi declarat „Admis” candidatul cu nota cea mai mare şi notat cu cel puţin nota 7,00.

În situaţia în care mai mulţi candidaţi au aceeaşi notă, este declarat „Admis” la concurs candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs. În situaţia în care mai mulţi candidaţi au aceeaşi vechime în specialitatea postului scos la concurs este declarat „Admis” candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs. Durata de desfăşurare a probei de concurs va fi stabilită de comisia de examen/concurs, fără a depăşi limita  maximă de 3 ore. Notele la interviu nu pot fi contestate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii