Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:57 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Pericol public. Mai mulţi tineri, prinşi băuţi la volan

ro

17 Dec, 2017 12:03 1855 Marime text
Ieri, polițiștii din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au depistat un tânăr, de 23 de ani, din localitatea Dunărea, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe DC 61, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Tânărul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.

Tot ieri, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat un bărbat, de 27 de ani, care a condus un autoturism, pe Șoseaua Constanței din Mangalia, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.

Într-un alt caz, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cumpăna au depistat un bărbat, de 34 de ani, care a condus un autoturism, pe Șoseaua Constanței din Cumpăna, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Agigea au depistat un bărbat, de 29 de ani, care a condus un autoturism, pe DN 38, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat un bărbat, de 70 de ani, care a condus un autoturism, pe strada General Dragalina din Mangalia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauze au fost întocmite dosare penale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii