Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:36 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănțeanul supărat Lipsa iluminatului public, în zona podului de la Agigea, un pericol pentru cetățeni. Ce spun autoritățile?

ro

26 Feb, 2024 17:00 993 Marime text
  • Mai precis, vorbim de drumul Constanța-Mangalia (DN39), tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la A2 și podul peste canal de la Agigea, unde nu funcționează nici o sursă de lumină.
 
 
Constănțenii care merg după lăsarea întunericului pe DN39, până în podul de la Agigea, zona Selgros, mai precis, se plâng de faptul că nu funcționează iluminatul public.
 
De altfel, angajații care nu dețin vehicule de la magazinul din zonă trebuie să iasă la șosea pentru a lua microbuzul/autocarul spre casă, fiind chiar o provocare pentru a fi atenți. „Recent, unul a încercat să o violeze pe o femeie în zonă acolo, profitând că e beznă”, ne-a transmis cititorul supărat pe situația în sine. Acesta ne-a spus că a încercat să contacteze autoritățile, însă fără să se concretizeze un rezultat.
 
Mai precis, vorbim de drumul Constanța-Mangalia (DN39), tronsonul cuprins între sensul giratoriu de la A2 și podul peste canal de la Agigea, unde nu funcționează nici o sursă de lumină.
 
Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța ne-a explicat că iluminatul nodului rutier, inclusiv bretelele, cât și o parte din DN39 sunt în adrministrarea Secției Autostrăzi din cadrul DRDP Constanța, iar ce este în localitate, conform Legii 230/2006 intră în administrarea autorității locale. Totodată, aceștia au mai punctat că în zonă există o defecțiune la ceea ce ține de DRDP, mai exact o problemă tehnică la panoul electric ce alimentează iluminatul public, care este nefuncțional, însă avaria este în curs de remediere. Piesa lipsă de la tabloul electric a fost comandată și a sosit la instituție, urmând să fie rezolvată problema.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și: 
Constănțeanul supărat Primăria Constanța, întrebată despre autorizațiile de construire pentru cartierul Baba Novac! „De ce plătim taxe?“

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Grigoras Ga 27 Feb, 2024 11:57 Buna ziua, Pentru locuitorii din zona trebuie pusa protecție pe pod, este foarte galagios, ca la Cora Brătianu.