Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:34 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Carnaj între localitatea 23 August și Olimp Două femei şi trei bărbaţi și-au pierdut viața într-un teribil accident (galerie foto)

ro

03 Aug, 2015 00:00 4794 Marime text
O convorbire la telefon, niscaiva viteză, un moment de neatenţie şi numărarea unor bani în timp ce conducea o maşină au fost, se pare, factorii care au dus la o adevărată tragedie ieri după-amiază, în jurul orei 19.20.
 
Constantin Vicol, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din Constanţa, şi-a dus cu maşina finii la Mangalia. Pe drumul de întoarcere spre Constanţa, se pare că a vrut să vorbească şi la telefon, să numere şi nişte bani dintr-un plic şi să conducă şi maşina, marca Skoda. Din nefericire, deciziile sale i-au fost fatale. Clipa aceea de neatenţie la volan a făcut ca Vicol să intre pe contrasens, la aproximativ un kilometru de o curbă periculoasă, şi să se ciocnească frontal cu un Saab decapotabil cu numere de Italia, condus de Laura Ţutaniş, în vârstă de 35 de ani, din localitatea 2 Mai. Alături de Laura, în maşină se aflau încă trei persoane: Irina Milea, de 36 de ani, Adrian Păsărică, de 34 de ani, şi încă un bărbat, asupra căruia nu a fost găsit niciun act de identitate, ci doar o sumă de bani. Se pare că, la sosirea echipajelor de la Descarcerare, între fiarele contorsionate ale Skodei au fost descoperite bancnotele pe care încerca să le numere Constantin Vicol.

„Din zei de-am fi scoborâtori, / C-o moarte tot suntem datori!” (George Coşbuc)

Niciunul dintre ocupanţii celor două maşini nu a supravieţuit coliziunii. Din cauza impactului, doi dintre pasagerii din Saab au fost proiectați efectiv pe asfalt, iar alți doi au rămas prinși între fiarele contorsionate. Aceeași soartă a avut-o și șoferul autoturismului Skoda. Autoturismul Saab a fost aruncat la câțiva metri de șosea. Incidentul rutier s-a produs pe undeva între localităţile 23 August şi Olimp.

Pentru scoaterea celor trei victime rămase prinse între caroseriile zdrobite a fost nevoie de intervenția echipajelor de la Serviciul Descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. ISU a trimis o maşină de la Mangalia şi una de la Tuzla. Echipajele Ambulanței care au ajuns la fața locului nu au mai putut face nimic. Medicii s-au luptat cu disperare timp de 40 de minute să îl resusciteze pe unul dintre pasagerii Saab-ului, însă acesta s-a stins sub ochii lor.
 
Mama uneia dintre tinere a ajuns într-un suflet la locul accidentului. Șocul de a-și vedea fiica fără suflare, întinsă pe asfalt, a fost atât de mare, încât femeia și-a pierdut cunoştinţa și a avut nevoie, la rândul ei, de îngrijirile medicilor. Corpurile neînsuflețite au fost transportate la Morga Cimitirului Central Constanța.

Traficul pe DN 39, în zona accidentului, s-a desfăşurat alternativ, pe un singur fir, iar poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii acestuia.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii