Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:37 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambulanţă SMURD, „şifonată“ Final de săptămână plin de accidente în Constanţa

ro

26 Oct, 2015 00:00 985 Marime text


Weekend cu multiple accidente rutiere. De asta au avut parte constănţenii, la finalul săptămânii ce tocmai s-a încheiat. Din fericire, acestea s-au soldat doar cu traumatisme, fără pierderi de vieţi omeneşti.
 
Vineri seară, în jurul orei 21.50, un tânăr de 25 de ani, din localitatea Gârliciu, judeţul Constanţa, fără permis de conducere şi sub influenţa băuturilor alcoolice, a condus un autoturism pe DN 3, dinspre Murfatlar către Ciocârlia. La km 236+300m, a pierdut controlul direcţiei şi a părăsit partea carosabilă către dreapta. Aşa a intrat într-un copac de pe marginea drumului. Accidentul s-a soldat cu vătămarea corporală a conducătorului maşinii.
 
Sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 10.00, a avut loc un accident pe DN 2A, între Ovidiu şi Mihail Kogălniceanu, lângă fostul IAS. Maşina, în care se aflau trei persoane, s-a răsturnat pe câmp. Două persoane au rămas încarcerate, iar apoi au fost transportate la spital pentru mai multe investigaţii, însă nimeni nu a suferit răni grave.
 
Tot sâmbătă, la aproximativ o oră distanţă, a avut loc un accident între o ambulanţă SMURD şi un autoturism, pe bulevardul Tomis, colţ cu strada Tulcei. Din fericire accidentul nu a fost grav, iar ambulanţa nu transporta pacient. Se pare că ambulanţa SMURD era cea care se întorcea de la accidentul care avusese loc între Ovidiu şi Mihail Kogălniceanu. De vină s-ar părea că este şoferul autoturismului.
 
În aceeaşi zi, în jurul prânzului, un accident rutier a avut loc la ieşire din localitatea Eforie Sud spre Tuzla. La faţa locului s-a prezentat un echipaj al poliţiei rutiere şi unul din cadrul Serviciului de Ambulanţă Constanţa. Bărbatul, grav accidentat, este din Eforie Sud şi are 50 de ani. El se pare că a traversat prin loc nepermis. La faţa locului, el a fost resuscitat de echipajul medical, iar ulterior a fost transportat la spital cu un elicopter SMURD.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii