Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:35 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE! Accident rutier în Constanţa. Un taxi este făcut praf. Un copil a fost rănit (galerie foto+video)

ro

26 Mar, 2017 13:58 22947 Marime text
Un accident rutier a avut loc în această după amiază în Constanţa, pe strada Poporului. Din primele informaţii în accident a fost implicat un autoturism taxi în care se afla o familie cu doi copii care se întorcea acasă de la cumpărături.



Un copil de 7 ani a fost rănit în accident şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. În autoturismul taxi care a fost implicat în accident se mai afla un copil de un an care a scăpat fără a fi rănit. 



Martorii susţin că vina ar aparţine şoferului din taxi care nu ar fi acordat prioritate de trecere şi a fost izbit de o maşină care circula regulamentar. Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate care sunt împrejurările exacte ale producerii accidentului. 

Citeşte şi
Update: ora 15.25

Potrivit anchetatorilor, din investigaţiile efectuate s-a stabilit că, la data de 26 martie a.c., ora 13.37, un bărbat în vârstă de 65 de ani a condus un autoturism pe strada Poporului, dinspre bulevardul Tomis către bulevardul Alexandru Lăpușneanu și ajungând la intersecție cu strada Petru Vulcan, a efectuat viraj la stânga și din cauza neacordării priorității de trecere a intrat în coliziune cu un autoturism, care circula din sens opus, condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani. 
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a unui pasager din primul autoturism.
În cauză polițiștii constănțeni au întocmit dosar penal, urmând a fi luate masurile legale.






Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Nn 26 Mar, 2017 19:50 Cand vrei sa intri de pe nenintescu pe poporului nu vezi sbsolut nimic din cauza masinilor parcate.