Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:50 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Editorial Cauciucuri second hand rupte şi jerpelite pe post de parc de distracţii? Pe bune, nu vă crapă obrazul de ruşine?

ro

31 Aug, 2017 00:00 4178 Marime text
Domnilor politicieni, domnilor şefi din administraţia publică locală, domnilor „căpetenii de judeţ“, ce mai faceţi? E bună treaba? Salariul din bani publici vine la timp? Indemnizaţiile şi primele de vacanţă? Liberele din sărbătorile legale sunt respectate? Autoturismele de serviciu merg? Mesele de protocol sunt bune?
 
OK, minunat! Acum, să vedem ce faceţi şi dumneavoastră pentru noi, „gloata“ care vă asigură beneficiile şi privilegiile ce decurg din a fi „şef“ la stat. Şi pentru că nu suntem deloc aşa mici sufleteşte cum ne-aţi suspecta, ne referim la un singur aspect: parcurile şi locurile de joacă din Constanţa.
 
Cum stăm la acest capitol? Pardon, cum staţi dumneavoastră la acest capitol? Prost, foarte prost! Nu numai că nu clintiţi un deget să construiţi vreunul (parc / spaţiu de joacă sau chiar 2 în 1), dar nici nu vă sinchisiţi să le reparaţi pe cele care ţin loc de aşa ceva, deşi par desprinse dintr-un film horror. Ba chiar, după ce părinţii constănţeni v-au pus la dispoziţie liste cu spaţiile ce trebuie reamenajate sau unde s-ar putea ridica unele noi, aţi ajuns la concluzia că jumătate sunt ilegale şi trebuie dărâmate, altele nu vă aparţin (eu nu m-aş lăuda cu asta, sincer), iar pentru restul nu aveţi regulament de organizare şi funcţionare...
 
Pe bune, acum?! Chiar nu vă este ruşine? Sincer, poate nu de noi, constănţenii - gloata care „înghite“ cu resemnare toate promisiunile dumneavoastră de atâţia ani, că nu are de ales -, dar de rătăciţii turişti străini sau chiar din ţară care vin vara să vadă Constanţa - al doilea oraş al ţării? Pe bune, nu vă crapă obrazul de ruşine faţă de oamenii ăştia, care vin să vadă Cazinoul (de care v-aţi bătut joc) şi să facă plajă, iar în zilele noroase nu au alternativă pentru distracţia micuţilor în afara cozilor kilometrice la Acvariu şi Delfinariu?
 
Ca gazdă, nu te simţi de tot r*****l când oaspetele cere la baie, să zicem, iar tu ai WC-ul stricat? Nu la fel vă simţiţi şi dumneavoastră când vin turiştii ăştia în oraşul dumneavoastră, iar dumneavoastră le oferiţi cauciucuri second hand rupte şi jerpelite pe post de parc de distracţii? Nu vă crapă obrazul de ruşine? Chiar nu vă simţiţi nu ştiu cum? Nu, dumneavoastră nu vă simţiţi, punct.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii