Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:38 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbări peste schimbări Fost ministru la Fondurile Europene devine adjunctul lui Sevil Shhaideh. Al treilea om din ANAF pleacă după ce a fost demis șeful lui

ro

19 Jul, 2017 03:29 3408 Marime text
Tot mai zbuciumată viața publică din ultima perioadă. Numiri surpriză, demisii surpriză.

Una dintre ele a fost decizia primului ministru prin care șeful ANAF, Bogdan Stan, a fost demis.

Surprizele nu s-au terminat aseară.

La puțin timp, în Monitorul Oficial al României numărul 574/18.VII.2017 a fost publicată decizia premierului Mihai Tudose numărul 552 prin care Alexandru Gheorghe Condoiu, inspector general adjunct antifraudă al Direcției generale antifraudă fiscală din structura Agenției Naționale de Admninistrare Fiscală a fost eliberat la cerere din funcția de conducere pe care o deținea.

Condoiu era, potrivit paginii oficiale a ANAF, al al treilea om din structura respectivă.

Tot aseară Mihaela Virginia Toader a fost numită, prin decizia primului ministru numărul 550, publicată în același monitor oficial, secretar de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene.

Mihaela Virginia Toader, noul secretar de stat, de fapt unul din adjuncții ministrului Sevil Shhaideh, a fost ministru delegat al Fondurilor Europene în Guvernul Sorin Grindeanu.

Mihaela Toader a fost și director de politici publice în secretariatul general al Guvernului în perioada 2008-2013, iar în 2013, în timpul mandatului lui Eugen Teodorovici, a fost numită director al Direcţiei Generale de Analiză, Programare şi Evaluare.

Toader absolvit cursurile Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii "Nicolae Titulescu" în 2002 şi în 2005 a absolvit Masterul "Spaţiul Public European", din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti.

Ambele decizii sunt cotrasemnate de secretarul general al Guvernului Mihai Busuioc.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii