Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:17 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce-or avea de împărţit mai-marile turismului românesc? Maria Grapini către Corina Martin - „Doamnă, potoliţi-vă!”

ro

17 May, 2013 00:00 4219 Marime text
Ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism, Maria Grapini, a vizitat, ieri, municipiul Constanţa, unde a avut o întâlnire cu oamenii de afaceri.

Întâlnirea de lucru dintre oficialul Guvernului şi mediul privat de pe litoral a avut loc la iniţiativa Camerei de Comerţ, Industrie, Agricultură şi Navigaţie Constanţa şi a Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral - Delta Dunării. Corina Martin, preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral - Delta Dunării, i-a transmis ministrului Maria Grapini că din Comitetul Consultativ al Ministerului Turismului ar trebui să facă parte şi Asociaţia pe care o conduce. Deranjată de insistenţa fostei preşedinte a ANAT (Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism), ministrul Grapini a vrut să părăsească sala în care a avut loc acestă întâlnire de lucru. „Doamnă, potoliţi-vă, că mă ridic şi plec!”, i-a reproşat Grapini. „Întâlnirea este organizată de CCINA şi Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral - Delta Dunării”, i-a răspuns Corina Martin. „Eu ştiam doar de CCINA, dar pot să plec dacă s-au schimbat organizatorii”, a pus punctul pe „i” ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism.
Reamintim că, în mai 2012, primarul Radu Mazăre a propus-o pe Corina Martin, care la acea vreme era preşedintele ANAT, pentru funcţia de secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii