Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Căluţul de Mare” va susţine un spectacol în deplasare la Brașov

ro

27 May, 2016 15:56 2671 Marime text
Teatrul pentru Copii şi Tineret „Căluţul de Mare” din Constanța anunță iubitorii de teatru care sunt spectacolele care vor avea loc în periada 31 mai – 5 iunie.                                                                
 
Astfel, marți, 31 mai, începând cu ora 10.00, are loc piesa „Punguţa cu doi bani”, în regia şi scenariul lui Cristian Mitescu, scenografia Eugeniei Tărăşescu –Jianu. Muzica a fost realizată special pentru acest spectacol de către Dan Bălan, iar coregrafia a fost realizată de Olimpia Iordache. Acest spectacol este destinat copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani.
 
Miercuri, 1 iunie, va avea loc un spectacol în deplasare la Brașov. Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de mare” va participa la Festivalul Internațional de Teatru pentru Copii „Arlechino 66-Caravana Poveștilor”, ediția a-II-a, cu spectacolul „Mica Sirenă”, începând cu ora 9.30, o adaptare după H.Ch. Andersen. Acestă piesă este în regia și scenariul lui Cristian Mitescu, scenografia Eugeniei Tărășescu-Jianu, coregrafia lui Sergiu Ionuț Anghel, iar muzica fiind realizată special pentru această piesă de către Alexandru Berehoi. Spectacolul este adresat în mod special copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani.
 
De asemenea, duminică, 5 iunie, începând cu ora 11.00, va avea loc piesa „Pisica doldora de bani și nepoții ei orfani”, o adaptare după S. Marsak, un spectacol de Mc Ranin și Vasile Gherghilescu. Muzica a fost realiyată de Dumitru Lupu. Acest spectacol este destinat în mod special copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 6 ani. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii