Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:23 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surprize, daruri şi facilităţi pentru locuitorii oraşului Ovidiu din partea autorităţii publice locale

ro

31 Jul, 2017 00:00 5185 Marime text
Locuitorii oraşului Ovidiu, indiferent de vârsta lor, beneficiază din partea autorităţii publice locale de diferite avantaje. Cuplurile tinere - de surprize la oficierea căsătoriei, nou-născuţii - de trusouri, cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie - de daruri, iar pensionarii - de călătorii gratuite.
 
Căsătoria civilă este un prilej de bucurie şi de comuniune sufletească pentru cei care decid să-şi unească destinele. Astfel, de trei luni, tinerii din localitatea Ovidiu beneficiază, din partea Oficiului de Stare Civilă Ovidiu, de o surpriză plăcută. Este vorba despre o iniţiativă a primarului oraşului Ovidiu, George Scupra, de a le asigura tinerilor o sesiune foto gratis, dar şi filmarea momentului în care aceştia semnează certificatul de căsătorie.
 
„Acum trei luni, printr-o hotărâre a Consiliului Local Ovidiu, proiect iniţiat de primarul George Scupra, toţi tinerii din localitate care îşi unesc destinele au parte de fotografii şi de o filmare gratis a primului eveniment important din viaţa lor de familie“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, purtătorul de cuvânt al Primăriei Ovidiu, George Drăgan. Potrivit acestuia, în cele trei luni de când a fost votată respectiva hotărâre, 34 de cupluri care şi-au unit destinele au beneficiat de poze şi de filmare gratis.
 
În acest context, George Drăgan a mai spus că, la iniţiativa primarului oraşului Ovidiu, George Scupra, aleşii locali au votat, acum trei luni, şi acordarea trusoului pentru nou-născuţi. Valoarea trusoului este de 170 de lei. În cele trei luni de când a intrat în vigoare hotărârea Consiliului Local Ovidiu, de trusou au beneficiat 46 nou-născuţi.
 
Dar surprizele nu se opresc aici! Consilierii locali au mai decis ca toate cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie să primească, din partea autorităţii publice locale, câte 450 de lei şi o sesiune foto gratis. Astfel, cei care ajung la „nunta de aur“ nu sunt uitaţi de aleşii locali, care le sunt alături în acest moment important al vieţii lor.
 
Nu au fost uitaţi nici seniorii oraşului Ovidiu. Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Ovidiu, George Drăgan, toţi pensionarii din localitate pot călători gratis pe ruta Ovidiu - Constanţa.
 
Astfel, iată că, prin grija autorităţii publice locale Ovidiu şi a primarului George Scupra, fiecare locuitor al oraşului poate beneficia de anumite facilităţi şi surprize.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii