Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:01 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei ani la rând, contractul a fost adjudecat de Herarconi SRL Cine va mătura sediile SPIT Constanţa în acest an (document)

ro

21 May, 2015 00:00 3260 Marime text
Serviciul Public de Impozite, Taxe şi alte Venituri ale Bugetului Local Constanţa anunţă organizarea şi desfăşurarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului „Prestări servicii de curăţenie“.
 
Aşa cum reiese din anunţul nr. 374048/19.05.2015, obiectul contractului constă în asigurarea curăţeniei tuturor spaţiilor închise şi deschise, incluzând birouri, holuri, scări, grupuri sanitare, perimetrul de intrare în sedii, cel exterior din jurul clădirilor, trotuare, căi de acces şi curte interioară, acolo unde este cazul. Totodată, se va avea în vedere colectarea şi depozitarea selectivă a deşeurilor în recipienţi amplasaţi în afara zonei de lucru. Valoarea estimată a contractului se situează între 146.567,15 şi 230.525,39 de lei. Societăţile interesate pot depune ofertele până pe data de 2.06.2015, ora 10.00, urmând ca acestea să fie deschise în aceeaşi zi, la ora 12.00. Cuantumul garanţiei de participare este de 2.931,34 de lei. Persoanele ce deţin funcţii de decizie în cadrul autorităţii contractante responsabile de organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire sunt următoarele: Virginia Uzun - director executiv, Carmen Aurelia Trentea Tatu - director executiv adjunct, Daniela Iovu - şef Serviciu Achiziţii publice, Eugen Căruntu - şef Serviciu Tehnic investiţii, Ecaterina-Ioana Gavrilă-Dima - inspector Serviciul Financiar-contabilitate, Andreea Veronica Ocheşel - consilier juridic.

Cine şi-a adjudecat contractul de-a lungul anilor

Societatea Herarconi SRL a fost declarată, în anul 2012, câştigătoarea contractului „Prestări servicii de curăţenie“, în valoare de 149.835 de lei. Şi în anul 2013, contractul „Prestări servicii de curăţenie“, în valoare de 185.847,28 de lei, a fost atribuit societăţii Herarconi SRL. Anul 2014 a adus societăţii Herarconi SRL un nou contract de „Prestări servicii de curăţenie“, în valoare de 175.441 de lei. Aşa cum reiese din datele Registrului Comerţului, asociat unic şi administrator în afacerea Herarconi SRL este Carmen Jitaru, soţia fostului pesedist Ion Jitaru, aceasta fiind singura societate în care ea figurează în prezent. Carmen Jitaru a preluat afacerea în august 2011, în urma decesului soţului său, cel care a înfiinţat firma, în 1998. Herarconi este cunoscută ca una dintre firmele cu lipici la bani publici, de-a lungul timpului aceasta derulând numeroase contracte cu autorităţile constănţene, precum Primăria Constanţa, Consiliul Judeţean Constanţa sau SPITVBL. La sfârşitul anului 2012, firma declarase o cifră de afaceri de 5.582.317 lei, un profit net de 267.402 lei şi 250 de salariaţi.
 
Anunţul de participare la această procedură publică poate fi vizualizat în ediţia online a cotidianului ZIUA de Constanţa, la secţiunea „Documente“.
 
Citeşte si 
 
În 2014, prin negociere directă, câştigase Herarconi SRL
Cine va obţine 2 milioane pentru curăţenia din spaţiile deţinute de CJC? (document)

Încă un contract pentru SC Herarconi SRL de la Consiliul Judeţean Constanţa (document)

„Oferta a fost stabilită câştigătoare în mod nelegal“: Herarconi SRL va mătura Serviciul de Impozite şi Taxe (documente)

Contract de peste 600.000 de lei: SC Herarconi SRL va mătura sediile RAEDPP Constanţa (document)

Trei ani, câştigătoare a fost SC Herarconi SRL: RAEDPP Constanţa scoate la licitaţie „serviciul de spălătorie şi curăţătorie”(document)

Un nou contract cu "dedicaţie"?: Herarconi asigură transportul de persoane pentru Primăria Constanţa (document)

Acord-cadru servicii de curatenie si intretinere sedii Consiliul Judetean Constanta - 15.06.2009

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii