Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:09 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Seminar important organizat de CCINA în Mamaia . Este prezent ambasadorul Marii Britanii şi primarul Constanţei (galerie foto+video)

ro

21 Feb, 2017 10:26 3246 Marime text



Ambasada Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord la București, Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa și Camera de Comerț Britanică Română, au organizat, astăzi, evenimentul de deschidere a seminarului de prezentare a ofertei de export a Marii Britanii.

La evenimentul care are loc la Hotel IAKI, din Mamaia, esteinvitat, printre alţii, Paul Brummell, ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în România, şi Decebal Făgădău, primarul Constanţei. 

Ambasadorul Paul Brummel a precizat că ţara sa doreşte să dezvolte relaţii cât mai strânse cu municipiul Constanţa. 


 

Locuitorii Marii Britanii au votat pentru ieşire din Uniunea Europeană, şi nu din Europa. Marea Britanie îşi doreşte să dezvolte relaţii cât mai strânse cu ţări din Europa, inclusiv cu România”, a precizat Paul Brummel. 


Şi primarul Constanţei a vorbit în cadrul evenimentului. 



 

Evenimentul se înscrie într-o agendă de deschidere a oraşului nostru. Trebuie să valorificăm ceea ce avem. Avem cel mai adânc port din Europa. Avem o capacitate impresionată de cazare. Avem capital uman. Oraşul trebuie să se dezvolte. Avem nevoie de parteneriate, deoarece nu ne putem dezvolta singuri. Muncipalitatea trebuie să faciliteze astfel de parteneriate. Primăria Constanţa este un partener pentru dumneavoastră şi, împreună, putem dezvolta relaţii de parteneriate şi umane", a precizat Decebal Făgădău


Sursa foto: ZIUA de Constanţa

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii