Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:20 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Salvatorii copilului căzut în fântână la Balta Sărată, felicitaţi de ministrul MAI

ro

26 Apr, 2017 16:35 3497 Marime text
Ministrul afacerilor interne s-a întâlnit astăzi cu un grup al pompierilor care au participat la acțiunea de ieri din localitatea Balta Sărată pentru salvarea unui copil de un an şi opt luni căzut într-un puţ. 

Carmen Dan: ca ministru de interne, ca om și ca părinte vă mulțumesc și vă felicit pentru reușita de ieri. Transmit acest mesaj tuturor celor implicați în operațiunea de salvare.

 
Ministrul Carmen Daniela Dan i-a felicitat personal pe salvatori, exprimându-și aprecierea față de curajul, profesionalismul, stăpânirea de sine și atitudinea umană pe care au manifestat-o în timpul acestei misiuni dificile.

“Apreciez foarte mult intenția dumneavoastră de a merge să fiți alături de Dănuț. Cu toții ne dorim să aflăm vești bune în ceea ce-l privește și vă asigur că și noi ne interesăm permanent de starea lui. În ceea ce vă privește, am vrut să vă mulțumesc personal pentru ceea ce ați făcut ieri. Sunteți buni profesioniști, dar și oameni cu mult suflet! Rezultatul acestei misiuni a arătat ce înseamnă munca în echipă” le-a transmis ministrul afacerilor interne pompierilor.

 
Aprecierile ministrului afacerilor interne a fost transmise, prin intermediul celor 10 pompieri din ISU Teleorman și ISU București-Ilfov, către toți cei care au fost implicați în operațiunea de salvare.

De asemenea, ministrul afacerilor interne a dispus acordarea unui stimulent financiar tuturor celor aproximativ 40 de salvatori implicați în această misiune.
 
De la sediul Ministerului Afacerilor Interne, salvatorii au plecat către spitalul “Grigore Alexandrescu” din Capitală, pentru a se interesa de starea de sănătate a lui Dănuț.
 
Sursa foto: Facebook/IGSU
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii