Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:13 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rompetrol introduce M-Pesa, serviciul de plăţi şi transfer de bani de pe telefonul mobil de la Vodafone România

ro

02 Mar, 2016 00:00 2607 Marime text

Rompetrol Downstream, în parteneriat cu Vodafone România, include în reţeaua de staţii de alimentare serviciul de plăţi şi transfer de bani M-Pesa. Utilizatorii M-Pesa pot acum să retragă sau să depună bani, în regim non-stop, în cele 135 de staţii de alimentare ale Rompetrol din România. În plus, clienţii Rompetrol îşi pot alimenta cardul Fill&Go direct de pe telefonul mobil, prin M-Pesa, fără costuri suplimentare.
 

„Rompetrol are ambiţia de a se dezvolta în mod constant, fiind o companie competitivă, sustenabilă şi diversificată. Prin intermediul parteneriatului cu Vodafone România, clienţii noştri beneficiază de un pachet de servicii noi, care continuă programul de modernizare şi extindere a întregii reţele de distribuţie şi de diversificare a experienţelor oferite clienţilor. În 2015, 118 staţii de alimentare au parcurs procesul de rebranding. Rompetrol îmbină calitatea produselor şi înalta tehnologie, valori ce se regăsesc în carburanţii premium comercializaţi în staţiile de distribuţie“, a declarat Mihaela Ungar, Chief Officer CEO Block, KMG International.

 

„Utilizatorii M-Pesa pot folosi acum serviciul de plăţi şi transfer de bani în toate staţiile de alimentare Rompetrol, cu acces la fonduri imediat şi în regim non-stop. Parteneriatul strategic cu Rompetrol pune la dispoziţia clienţilor un număr crescut de locaţii moderne, inclusiv în zonele de tranzit unde utilizatorii se aşteaptă să găsească o varietate de servicii. Promoţional, clienţii care vor face retrageri de numerar din staţiile Rompetrol vor primi un bonus constând în minute naţionale şi internaţionale şi trafic de date în reţeaua Vodafone“, a spus Valentin Ştefan, director Business Development, Vodafone Romania.

 
Pe lângă transferul de bani, M-Pesa permite plata direct de pe telefonul mobil a facturilor de utilităţi, plata la diverşi comercianţi sau reîncărcarea cartelei Vodafone. Serviciul de plăţi şi transfer de bani M-Pesa de la Vodafone România poate fi accesat indiferent de modelul de telefon şi nu necesită conexiune la internet, credit pe cartelă sau existenţa unui cont sau card bancar.
 
De curând, utilizatorii M-Pesa au posibilitatea de a primi bani din străinătate, prin serviciul de transfer internaţional. Serviciul de plăţi şi transfer de bani M-Pesa completează pachetul de facilităţi existente în reţeaua Rompetrol - gama Efix, serviciul de plată la pompă Fill&Go şi serviciile de restaurant Hei. Început în 2013, programul de modernizare a întregii reţele de distribuţie constă în înlocuirea cu noul logo Rompetrol a elementelor de reprezentare a companiei, precum şi o reorganizare a spaţiului interior, care presupune o arhitectură modernă şi utilizarea unor materiale şi finisaje de calitate.
 
Noul concept vine în întâmpinarea clienţilor Rompetrol cu un design premium, fiind o îmbinare între nevoile şi aşteptările acestora cu cele mai bune soluţii tehnice. Rezultat al unei intense activităţi de cercetare, această staţie defineşte noul standard de calitate al reţelei Rompetrol şi asigură un cadru modern pentru produsele realizate de cea mai mare şi mai modernă rafinărie din România şi Europa de Sud-Est - rafinăria Petromidia. De asemenea, staţiile sunt prevăzute cu pompe de ultimă generaţie, dotate cu sisteme multimedia, înregistrează un consum redus de energie, pe baza unui sistem de iluminat cu tehnologie LED.
 
KMG International, care deţine brandul Rompetrol, este una dintre cele mai puternice companii din România şi un important jucător în regiunea Mării Negre şi Mării Mediterane, având operaţiuni în 12 ţări, pe trei continente. Cu activităţi în fiecare sector din domeniul petrolului şi al gazelor, KMG International deţine şi desfăşoară operaţiuni majore în rafinare, petrochimie, retail, trading, servicii industriale. În România, prin intermediul Rompetrol Downstream, companie membră a KMG International, operează peste 750 de puncte de distribuţie carburanţi (staţii proprii, staţii partener, Rompetrol Express, baze interne de 9 şi 20 metri cubi), 230 de staţii distribuţie GPL auto, 9.000 de puncte de distribuţie butelii şi trei staţii de îmbuteliere GPL la Constanţa, Arad şi Bacău. Activităţile de retail ale companiei sunt desfăşurate în peste 1.000 de puncte de distribuţie carburanţi deţinute şi operate în Europa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii