Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:48 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

România a preluat funcţia de vicepreşedinte la Organizaţia Mondială a Turismului. Ministrul Dobre felicitat de premierul Mihai Tudose

ro

13 Sep, 2017 16:03 1792 Marime text
Premierul Mihai Tudose a anunţat, miercuri, în deschiderea şedinţei de Guvern, că România a preluat funcţia de vicepreşedinte la Organizaţia Mondială a Turismului, informează Agerpres.ro. 
 

"A doua veste bună în timp real. De astăzi, România deţine funcţia de vicepreşedinte la Organizaţia Mondială a Turismului. Felicitări domnului ministru Dobre care este acolo şi a reuşit această performanţă", a anunţat premierul la începutul şedinţei de Guvern.

 
România a devenit membru în Consiliul Executiv al Organizaţiei Mondiale a Turismului (OMT), alături de Lituania, Grecia, Rusia şi Azerbaidjan, a anunţat, luni, Ministerul Turismului (MT).
 
Potrivit sursei citate, în cadrul Comisiei Regionale pentru Europa au candidat mai multe ţări pentru cinci poziţii în cadrul Consiliului Executiv, iar România a obţinut 22 de voturi în favoarea sa, mai mult de jumătate din numărul de voturi exprimate. Celelalte ţări care au obţinut un loc în organismul de conducere al OMT sunt: Lituania (27 de voturi), Grecia (25), Rusia (22) şi Azerbaidjan (20).
 
Candidatura României a fost susţinută de către o delegaţie condusă de ministrul Turismului, Mircea Dobre, la Chengdu (China), în cadrul lucrărilor celei de-a 22-a ediţii a Adunării Generale a Organizaţiei Mondiale a Turismului.

Sursa: Agerpres.ro. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii