Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:45 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PUG-ul datează din 1999 Primăria iniţiază procedura de actualizare a Planului Urbanistic General al municipiului Constanţa

ro

16 Nov, 2017 00:00 3289 Marime text
Municipalitatea organizează consultare de piaţă pentru estimarea valorii actualizării Planului Urbanistic General al municipiului Constanţa.
Obiectul consultării este iniţierea unei proceduri de achiziţie pentru actualizarea PUG-ului.
 
Planul Urbanistic General al municipiului Constanţa aflat în vigoare a fost aprobat prin HCL nr. 653/1999, cu valabilitate prelungită prin HCL nr. 77/2011, HCL nr. 81/2013 şi HCL nr. 327/18.12.2015. Prin această consultare de piaţă se vizează prezentarea unei oferte de preţ privind procedura de achiziţie a actualizării PUG-ului municipiului Constanţa.
 
Termenul până la care se transmit propunerile persoanelor interesate în cadrul procesului de consultare este 15.12.2017. Operatorii economici interesaţi vor trimite pe adresele de email arhitectsef@primaria-constanta.ro şi strategiiurbane@primaria-constanta.ro. Autoritatea contractantă va invita operatorii economici la sediul acesteia din Constanţa, bd. Tomis nr. 51, la o dată care va fi stabilită de comun acord pentru a consulta „Tema de proiectare pentru elaborarea documentaţiei de actualizare a Planului Urbanistic General“. Ulterior procesului de consultare, autoritatea contractantă va elabora un caiet de sarcini care va descrie funcţionalităţile solicitate conform serviciilor de proiectare privind elaborarea şi întocmirea, respectiv actualizarea documentaţiei de urbanism PUG.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii