Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa cumpără consumabile pentru parcul auto propriu

ro

16 Jun, 2017 00:00 1263 Marime text
Municipalitatea constănţeană pregăteşte achiziţia de consumabile pentru autovehiculele pe care le utilizează. Este vorba despre uleiuri pentru motoare, produse antigel, apă distilată, triunghiuri, truse medicale, extinctoare, veste reflectorizante şi produse de curăţat. Valoarea estimată a achiziţiei este de 17.766,40 de lei fără TVA.
 
Produsele ce urmează să fie achiziţionate trebuie să întrunească condiţii tehnice şi de calitate, conform prescripţiilor tehnice şi legislaţiilor din România, ce cad în sarcina furnizorului de a le respecta şi aplica în totalitate. Cerinţele sunt precizate în caietul de sarcini, publicat pe site-ul municipalităţii. Totodată, furnizorul trebuie să facă dovada deţinerii capacităţii tehnice şi profesionale, probând existenţa unei legături între prestaţia care face obiectul de activitate al operatorului economic, conform datelor înscrise în certificatul constatator eliberat de ONRC, şi să declare pe propria răspundere că nu se încadrează în prevederile art. 164, 165 şi 167 din Legea 98/2016 privind achiziţiile publice.
 
Atribuirea contractului se va face pe baza criteriului „preţul cel mai scăzut“, conform cerinţelor impuse în caietul de sarcini, fiind considerate cerinţe minimale şi obligatorii pe care trebuie să le îndeplinească oferta. Primăria aşteaptă oferte până la data de 19.06.2017, ora 14.00. De asemenea, se solicită oferte de preţ şi oferte tehnice conform caietului de sarcini.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii