Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:06 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Municipalitatea Constanţa vrea să repare stâlpii de ghidare cu catadioptri

ro

25 Jul, 2017 00:00 1456 Marime text
Primăria cumpără lucrări de confecţionare, reparare şi vopsire a suporturilor metalice (tălpici) pentru stâlpi de ghidare din plastic cu catadioptri. Achiziţia directă are ca obiectiv cumpărarea „lucrărilor de confecţionare, reparare şi vopsire a suporţilor metalici (tălpici) pentru stâlpi de ghidare din plastic cu catadioptri“.
 
Lucrările de înlocuire se vor executa astfel:
suporturile metalice vor avea suportul de fixare a stâlpului cu catadioptri confecţionat din ţeavă de oţel cu dimensiunile: Ø = 140 mm, h = 200 mm, grosimea va fi de minimum 2 mm şi maximum 4 mm, prevăzut cu două găuri cu Ø = 25 mm şi talpa confecţionată din tablă, formă pătrată, cu latura de 300 mm, grosime 5 mm, prevăzută în centru cu o gaură de scurgere a apei cu Ø = 25 mm; bulonul pentru fixarea stâlpului cu catadioptrii în suportul tălpicului va fi confecţionat din bară de plastic cu dimensiunile Ø = 24 mm şi L = 170 mm; se va aplica unui strat de grund rezistent la coroziune; se vor aplica două straturi de vopsea portocalie; lucrarea va fi executată conform schiţei ataşate caietului de sarcini; executarea lucrării va cuprinde inclusiv transportul, manipularea, montarea, dacă este cazul, precum şi alte cheltuieli indirecte aferente.
 
Lucrările de reparaţii se vor executa după cum urmează: suporturile deformate se vor aduce la forma iniţială; pregătirea suprafeţei prin îndepărtarea (răzuirea) cu şpaclu şi peria de sârmă a straturilor de vopsea exfoliate sau a impurităţilor (pământ, noroi etc.); înlocuirea bulonului de fixare, dacă acesta lipseşte sau este deteriorat; se va aplica un strat de grund rezistent la coroziune; se vor aplica două straturi de vopsea portocalie cu respectarea nuanţei vopselei celor aflaţi pe poziţie; pe timpul executării lucrărilor, vor fi luate toate măsurile de protejare a pietonilor şi a autovehiculelor situate în apropiere; executarea lucrărilor se va realiza în teren, atunci când suporturile nu necesită operaţiuni complexe de reparare, sau în ateliere de lucru, dacă gradul de deteriorare al suporturilor solicită operaţiuni în aceste condiţii; executarea lucrărilor se va realiza manifestând o atenţie deosebită stâlpilor din plastic cu catadioptri, eliminând posibilitatea degradării acestora; executarea lucrării va cuprinde inclusiv transportul, manipularea, montarea şi alte cheltuieli indirecte aferente lucrării.
 
Materialele din care se execută suporturile metalice trebuie să fie de aceeaşi calitate, precum cea înlocuită. Oferta financiară trebuie să includă preţurile unitare pentru fiecare lucrare, precum şi valoarea totală, inclusiv TVA.

Atribuirea contractului se va face pe baza criteriului „preţul cel mai scăzut“. Termenul-limită de primire a ofertelor este 28.07.2017. Valoarea estimată a contractului este de 48.984.125 de lei fără TVA.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii