Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:47 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MAI face investiţii pe litoral Hotelul poliţiştilor, din Mamaia, intră în reparaţii capitale

ro

09 Mar, 2016 00:00 33047 Marime text

 
Direcţia Generală Logistică din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) a obţinut, ieri, de la Primăria Constanţa, un certificat de urbanism care dă undă verde modernizării centrului de pregătire, refacere şi recuperare Meridian din staţiunea Mamaia. De altfel, unitatea de cazare deţinută de MAI a mai beneficiat de reparaţii între anii 2010 şi 2011. Construit în anul 1961, hotelul are o capacitate de aproximativ 500 de locuri de cazare şi dispune de 228 de camere şi apartamente de cazare.

Hotel Meridian, condiţii proaste de cazare şi  grave probleme legate de imagine

Cu toate acestea, poliţiştii se plâng pe forumurile online de specialitate că accesul poliţiştilor la relaxare într-un astfel de hotel este greoi. De exemplu, Eduard se plânge, pe site-ul politisti.ro: „În 17 ani, am mers de două ori şi asta numai după ce am avut copil, deoarece contează foarte mult dacă ai un copil“, într-un astfel de hotel, deţinut de MAI.
 
Poliţiştii se plâng şi de condiţiile proaste de cazare şi de faptul că şi în vacanţă sunt trataţi „milităreşte“. Mai exact, masa este servită la ore fixe, iar cine nu ajunge la timp nu mai primeşte de mâncare.
 
„Eu, unul, în 23 de ani de serviciu, nu am ajuns niciodată (în concediu) cazat acolo decât cu treabă, şi asta vreo lună şi jumătate. Ca aspect de confort, eu nu am observat balcoane la cameră, şi nici aer condiţionat. Cu parcarea la hotel este o întreagă aventură, în sensul că trebuie să ai răbdare să iasă cineva şi să parchezi şi tu. Mâncarea se serveşte pe schimburi la ore fixe. Nu ai ajuns, nu mai mănânci…“, scrie Daniel, un alt poliţist aflat în serviciul MAI.
 
Hotelul Meridian nu este însă singura unitate de cazare deţinută de MAI pe litoralul românesc. Ministerul condus de Petre Tobă mai are în administrare şi Complexul de agrement „Diana“, situat în staţiunea Saturn. Unitatea hotelieră situată în sudul litoralului a fost construită în anul 1969 şi nu a beneficiat niciodată de lucrări de reabilitare.
 
Vă reamintim că, în toamna anului trecut,  Direcţia Generală Logistică din cadrul Ministerului Afacerilor Interne anunţa desfăşurarea unei licitaţii publice pentru atribuirea unui contract ce viza achiziţionarea a 80 de frigidere şi 100 de mini-baruri pentru hotelul Meridian.

Citeşte şi Hotelul poliţiştilor, din Mamaia, dotat cu minibaruri şi frigidere

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ionel 27 Aug, 2018 23:07 Ce pot să mai zic eu din 1995
  • Monica 30 Jul, 2017 13:11 Nici eu ......desi lucrez din anul 2005 in sistem !!!
  • Adrian 11 Sep, 2016 15:51 De 12 ani de cand lucrez in M.A.I. nu am reusit niciodata sa ma cazez cu familia in vreun complex hotelier apartinand ministerului. Totul la aceste unitati de cazare este numai in functie de grade si relatii.