Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:11 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie de peste 39 de milioane de lei Drumul de acces între E60 şi Platforma Industrială Năvodari intră în reparaţii (document)

ro

20 Jun, 2014 00:00 2976 Marime text
Primăria Năvodari va organiza şi va desfăşura o procedură de achiziţii publice pentru atribuirea contractului „Îmbunătăţirea accesului între E60 şi Platforma Industrială Năvodari prin modernizarea căii rutiere“, proiect finanţat prin Programul Operaţional Regional, Axa prioritară 1: Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor - poli urbani de creştere, Domeniul major de intervenţie Planuri integrate de dezvoltare urbană. Aşa cum reiese din anunţul de participare nr. 151628/ 19.06.2014, valoarea estimată fără TVA a contractului este de 39.102.813 lei. Locul principal de executare a lucrărilor din cadrul contractului este drumul de acces între E60 şi Platforma Industrială Năvodari, bulevardul Năvodari.

Societăţile interesate pot depune ofertele de participare până pe data de 4 august, ora 8.30, urmând ca acestea să fie deschise pe data de 5 aprilie, ora 10.00, în sala de şedinţe a Primăriei Năvodari. De asemenea, ofertanţii trebuie să depună o garanţie de participare de 760.000 de lei. Lucrările constau în extinderea părţii carosabile a drumului de la un profil existent de 7 metri cu câte o bandă de circulaţie pe sens, la care se adaugă acostamente de lăţime variabilă, la un profil transversal proiectat de 17-21 metri, care va cuprinde două  benzi de circulaţie pe sens, pistă de biciclişti şi un trotuar, amenajări proiectate în scopul fluidizării traficului şi al siguranţei circulaţiei, mai ales în zonele de intersecţii, şi al măririi capacităţii drumului în vederea preluării întregului trafic. Pe zona mediană, se vor monta parapet, borduri care vor încadra trotuarele și elemente speciale de racordare la proprietăţi.

Pasaj rutier şi pod

Pentru a asigura traversarea bulevardului Năvodari în zona de agrement din zona străzii Mării, vicinal Canalului Poarta Albă - Midia Năvodari, se vor proiecta un pasaj subteran rutier, care va subtraversa bulevardul Năvodari în zona sensului giratoriu, respectiv în apropierea intersecţiei străzii Mării cu bulevardul Năvodari, km 8+600, şi un pod peste balta Lumina km 0+835 pe kilometraj comun. Pasajul proiectat are o lungime de 17 metri.  Totodată, se va avea în vedere executarea de lucrări de modernizare şi reabilitare a podului peste Canalul Dunăre - Marea Neagră, dintre Năvodari şi Platforma Industrială Năvodari.

Responsabili de organizarea licitaţiei

Persoanele responsabile de organizarea şi desfăşurarea procedurii de achiziţii publice sunt: Nicolae Matei - primar,
Florin Chelaru - viceprimar, Petrică Adrian Constantin - şef Serviciu Achiziţii Publice - Management Programe, Viorica Tîrșoagă - secretarul oraşului Năvodari, Margareta Mitran - director executiv, Vasilica Neacşu - director executiv ADPP, Aura Bozdoacă - director executiv Direcţia de Asistenţă Socială, Luminiţa Broască - şef Serviciu, Georgiana Ciocan - şef Birou, Geta Tudorică - şef Serviciu, Ionel Posacianu - şef Serviciu, Constantin Dinicu - şef Serviciu, Mitran Marian Ştefania - şef Serviciu, Florian Lazăr - director Poliţia Locală, Gabriel Mihăilă - şef Serviciu Ordine şi Linişte Publică.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii