Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Las' că merge și-aşa! Un perete al unei case de pe strada Unirii, prăbușit de Dorel (galerie foto + video)

ro

21 Nov, 2015 00:00 1869 Marime text
 
Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța au fost solicitați să intervină, ieri, pe strada Unirii, după ce peretele unei clădiri aflate în plin proces de demolare s-a prăbușit pe trotuar și carosabil.
 
După evaluarea situației, pompierii constănțeni au realizat că nu este cazul să intervină. Potrivit primelor informații, incidentul a avut loc în timp ce angajații unei firme de construcții lucrau la demolarea unei clădiri vechi. Martorii dau vina pe neglijența muncitorilor, care nu s-ar fi asigurat în momentul în care au manevrat buldozerul cu care lucrau la dărâmarea imobilului.
 
Deși pe trotuar și pe carosabil au căzut bucăți de cărămidă și moloz, circulația nu a fost oprită pe niciuna dintre cele două benzi ale străzii Unirii. La un moment dat, martorii spuneau că o femeie a fost rănită și a fost transportată la spital, însă reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean Constanța au infirmat informația.
 

Si filmarea de dupa... retineti, circulatia era deschisa pe ambele sensuri, nu-si punea nimeni problema ca s-ar putea intampla ceva !!! Iar Politia a venit dupa vreo 15min si i-a mai lasat sa lucreze vreo 10min, ca sa-si termine macar o parte din treaba... La ce trafic e pe strada asta, e incredibil ca n-a cazut peretele pe vreo masina.

Posted by Radu Nanu on 20 Noiembrie 2015
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii