Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Constanţa se asfaltează pe ploaie? Ce spun reprezentanţii Confort Urban (video)

ro

04 Apr, 2017 15:19 4630 Marime text
Un scandal a avut loc astăzi în apropierea Şcolii nr. 29 din Constanţa unde angajaţii Confort Urban au fost acuzaţi că au mutat mai multe maşini pentru a asfalta o parcare. Mai exact locuitorii din zonă susţin că angajaţii Confort Urban au împins maşinile care îi încurcau să-şi desfăşoare activitatea. Mai mult, cetăţenii supăraţi au protestat susţinând că muncitorii asfaltau cu toate că afară ploua. 

În replică, directorul tehnic al Confort Urban, Claudiu Rădulescu a declarat pentru ZIUA de Constanţa că, la faţa locului au fost echipaje ale Poliţiei Locale care i-au anunţat pe proprietarii maşinilor care împiedicau lucrările să îşi mute maşinile, lucru care s-a desfăşurat fără probleme.

În ceea ce priveşte asfaltarea pe timp de ploaie, Claudiu Rădulescu a precizat lucrările s-au finalizat până să înceapă să plouă mai tare şi oricum asfaltarea nu se putea opri, pentru că altfel se strica asfaltul. În astfel de situaţii se termină materia primă şi apoi se remediază problemele apărute.  

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • caraman 04 Apr, 2017 23:48 spuneti merci ca va asfalteaza si pe ploaie, la noi in cartier asteptam de trei veri sa vina cineva sa repare si sa asfalteze strazile , dar ai vazut ?????????
  • padureanu vasile 04 Apr, 2017 16:03 Asfaltul are 160 grade Celsius cand este pus in opera. Oare ce se intampla cu picaturile de ploaie cand intra in contact cu asfaltul? Ingheata, nu? Asta e principalul motiv pentru care tara e in starea asta, ne pricepem la toate si nu stim sa facem nimic bine.