Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:40 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În ce stare este cetăţeanul arab rănit în accidentul de ieri dimineaţă din Staţiunea Mamaia

ro

26 Mar, 2017 12:44 6127 Marime text
Cetăţeanul arab, rănit ieri dimineaţă într-un grav accident rutier ce a avut loc în Staţiunea Mamaia, este în continuare internat în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Potrivit purtătorului de cuvânt al unităţii sanitare, Crina Kibedi, pacientul se află sub tratament medical de specialitate în Clinica de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, starea sa fiind stabilă. Acesta a suferit leziuni grave la nivelul coloanei vertebrale. 

Reamintim că ieri dimineaţă, în jurul orei în 04.30 în Mamaia, Zona Hotel Rex, a avut loc un grav accident rutier. Un cetăţean arab care conducea un autoturism BMW a pierdut controlul volanului şi s-a lovit cu autoturismul de un stâlp aflat marginea bulevardului, după ce a trecut razant printre o clădire și o ghenă din beton, iar în calea sa a rupt și un brad. 

La faţa locului a fost solicitată intervenţia cadrelor medicale de la SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale victimei. Bărbatul a fost transportat la spital unde a rămas internat pentru investigaţii şi tratament de specialitate. 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Citeşte şi: 

Accident rutier grav în Mamaia-Zona Hotel Rex. Victima un cetățean străin. A fost chemată descarcerarea (galerie foto+video)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii