Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:46 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fost subprefect al Constanţei Adrian Viorel Nicolaescu, cu atribuţii în sfera de competenţă a ANSVSA

ro

14 Nov, 2014 00:00 2907 Marime text
În Monitorul Oficial al României a fost publicată decizia primului ministru privind stabilirea atribuţiilor lui Adrian Viorel Nicolaescu, inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului.
 

Potrivit deciziei semnate de premierul Victor Ponta, Adrian Viorel Nicolaescu, inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului, este desemnat să îndeplinească atribuţii în sfera de competenţă a Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor. Fişa de descriere a atribuţiilor şi responsabilităţilor şi a modului de raportare a activităţii desfăşurate se stabileşte prin ordin al preşedintelui Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor. Plata drepturilor salariale ale inspectorului guvernamental şi a celorlalte drepturi aferente se realizează de Secretariatul General al Guvernului.
 
Adrian Viorel Nicolaescu a fost numit, în luna ianuarie 2013, inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului. Fostul subprefect de Constanţa a ocupat şi funcţia de secretar general al Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor din Decembrie ’89.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii