Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:17 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consolidarea căii pentru desăvârşirea Sufletului propriu (video)

ro

06 Aug, 2015 00:00 1762 Marime text
Parcurgem o săptămână importantă, o perioadă a lămuririlor, în care fiecare dintre noi ar trebui să decidă cum îşi va trăi viaţa în continuare. Acum este momentul în care ar trebui să consolidăm valorile sufleteşti câştigate, să reglam percepţiile sufleteşti. Sunt câteva zile ale marilor hotărâri, în care fiecare va trebui să decidă dacă îşi va continua viaţa conform cerinţelor epocii celei de a 5-a Biserici - Sardes sau poate va considera că a venit momentul să trăiască după regulile epocii Primei Peceţi, adică să aplice cu şi din tot sufletul Legea Nouă a Iubirii, să respecte cele 9 Principii ale Bunului Simţ, să îşi antreneze cele 12 simţuri pentru a avea instrumentele cu care să funcţioneze în această lume nouă.
 
Recomand tuturor să privească în adâncul sufletului propriu şi să găsească acolo răspunsurile privitor la ce doresc să facă în continuare, cum vor decide să îşi trăiască viaţa mai departe şi ce vor să facă cu sufletul propriu, aşa după cum vor simţi, percepe şi înţelege. Nimeni nu vă poate ajuta să luaţi aceste decizii, pentru că fiecare abia are suficientă forţă de voinţă cât să decidă pentru propria persoană.
 
La Schimbarea la Faţă din 6 august, va trebui să decidem dacă schimbăm ceva în vieţile noastre sau dacă vom continua ca până acum.
 
Acum câţiva ani, am avut privilegiul de a merge în Israel, unde am avut parte de multe evenimente. Am fost profund marcat de forţa bisericii franciscane de pe Muntele Tabor, de masa mica de piatră din stânga bisericii, locul de unde conexiunile se fac instantaneu cu TV Akashik, precum şi de cele 12 personaje pictate pe pereţii altarului, în patru formaţii de câte trei, unde cei doi laterali îl susţin pe cel din mijloc pentru a lansa şi emite ceea ce este necesar oamenilor. Pentru a putea să ne descurcăm, trebuie să lucrăm împreună, chiar dacă o facem în formaţiuni mici, în grupe de câţiva oameni.
 
Momentele respective ne-au arătat două căi: una percepută la biserica franciscană, iar cealaltă la biserica ortodoxă din apropiere, unde sufletul nostru era mirat de dorinţa exagerată a minţii noastre, care, îmbiată să cumpere diverse iconiţe, cruciuliţe, poze etc., nu reuşea să reziste tentaţiei.
 
Acum retrăim aceeaşi dilemă! Ce fac cu viaţa mea? Mi-e bine aşa cum am trăit până acum? Mai trebuie să schimb ceva sau am schimbat deja suficient de mult?
 
În zilele următoare, se vor produce mutări ale unor elemente astrologice cu pondere majoritară în Fecioară. Este o concentrare de forţe care va pregăti condiţiile de trecere la viteza a şaptea de derulare a evenimentelor, moment care se va produce în 12.11.2015. Simultan cu scurtarea încă o dată a distanţei dintre Cauză şi Efect, legea nr. 6 a Kybalionului se va manifesta şi mai repede decât până acum. Ceea ce a început în vara anului 1978 cu prima treaptă de viteză se amplifică acum la cea de-a şaptea viteză, cea care va rămâne valabilă cel puţin până în anul 2250.
  
Trecerea la viteza a şaptea se va face şi prin influenţa majoră a perechii de eclipse din septembrie 2015. Cum vor fi lucrurile după jumătatea lunii august? Ce vom resimţi în septembrie 2015? Cum ne vom descurca după 12.11.2015? Acestea sunt întrebările corecte, ba chiar obligatorii ale perioadei actuale. Ce poate face fiecare dintre noi pentru a ne adapta la aceste condiţii de viaţă schimbate? Pentru cei care au muncit în prima jumătate a anului la gestionarea extremelor şi a tuturor elementelor bune şi rele, nu va fi chiar aşa de greu. După ce ai învăţat să încadrezi corect binele şi răul, poziţionându-le pe fiecare în locul specific pe care trebuie să îl aibă, este uşor să aplici aceeaşi optică asupra elementelor aduse de supraactivarea Axei astrologice Fecioară -“ Peşti.
 
Aş fi de-a dreptul fericit dacă nu voi primi întrebări de genul: „Cum vor fi afectate Fecioarele? Ce vor păţi Peştii? etc.“. Este regretabil că acest stil există. El se încadrează, “ după opinia mea, la astro-manelism.
 
Astrologia privită la nivelul cel mai înalt al posibilităţilor ei oferă enorm de multe pentru Suflet şi Spirit. Să ancorezi astrologia în cunoaşterea astro pentru Trup, adică în astrologia de manifestare, cea care îţi spune cum reacţionează zodia X, ce va păţi zodia Y şi cum se comportă Ascendentul Q, este mult prea puţin faţă de cerinţele actuale privitoare la evoluţia Sufletului şi a Spiritului. Să foloseşti astrologia doar pentru Trup, adică pentru cel ce s-a născut din ţărână şi se va întoarce acolo, este prea puţin. Omul poate mai mult şi Dumnezeu se va bucura dacă vom încerca mai mult.
 
Va recomand ca, în ziua de 6 august, după ora 14.33 (GMT+3h), să faceţi un ritual cu şase sau opt lumânări, pentru Sufletul propriu, în care să afirmaţi ferm, clar şi cu toată forţa voastră interioară ceea ce va doriţi pentru viitorul apropiat, ceea ce vreţi să apară în viaţă voastră şi să cereţi ajutor pentru a va găsi calea proprie, în care Sufletul vostru să se poată desăvârşi şi să fie şi mai aproape de Dumnezeu.
 
 
Tatăl ne aşteaptă! Ar fi timpul să facem şi noi paşi pe calea Sufletelor noastre!
 
Sursa text şi foto: Alexandru Nicolici - daniilgaucan.wordpress.com

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii