Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:13 14 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protest pentru schimbarea președintelui Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Constanța (video)

ro

19 Apr, 2021 11:11 879 Marime text

 
  • Mai mulți constănțeni protestează în fața Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Constanța, pentru schimbarea președintelui CAR. 
Iată mesajul scris de unul dintre protestatari:

Nu ne mai reprezentați! Ocupați posturile abuziv! Nu mai aveți votul nostru!

Nu au depus nici procesul verbal la judecătorie pentru a anunța. Deci, a fost o lucrare bine gândită de ei, ca să nu plece din funcție. Ei funcționează ilegal. Noi am fost 13.000 acționari, noi susținem CAR, noi plătim toate dările, salarii, căldură, rechizite și absolut tot. Dar putem beneficia de alte venituri? Clădirea fiind a CAR-ului, sunt trei etaje, nu știm ce s-a făcut. S-a făcut investiție la etajul I, noi nu știm ce s-a cheltuit. Nu există comunicare între conducere și membri. Nu există un program de audiențe. Există acea dictatură, pe care a semănat-o cine a semănat-o și atunci nimeni nu zice absolut nimic, transmite Elena Silisteanu.Sursă foto: ZIUA de Constanța

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii