Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine va spăla lenjeria de pat a vagoanelor de dormit din dotarea CFR Călători (document)

ro

21 Apr, 2017 00:00 3189 Marime text
SNTFC CFR Călători SA anunţă organizarea şi desfăşurarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului „Servicii de spălătorie a lenjeriei de pat (cearşaf plic, cearşaf pat şi faţă de pernă) cu care sunt dotate vagoanele de dormit şi cuşetă în Revizia de vagoane Cluj, Revizia de vagoane Mangalia şi Revizia de vagoane Satu Mare“, în valoare estimată totală de 487.730 de lei.
 
Societăţile interesate de acest contract pot depune ofertele de participare până pe 22.05.2017, ora 16.00, urmând ca acestea să fie deschise pe data de 16.06.2017, ora 18.00. Depozite valorice şi garanţiile solicitate au următoarele valori: 807,50 de lei pentru Lotul I, 3.068,50 de lei pentru Lotul 2 şi 1.001,3 lei pentru Lotul 3.
 
Persoanele cu funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante responsabile de atribuirea procedurii publice sunt: Iosif Szentes - director general, Elena Miu - director financiar-contabil, Carmen Popescu - director Logistică şi achiziţii publice, Robert Niţă - director Exploatare, Cezar Ionescu - şef Serviciul Exploatare Vagoane, Georgeta Manole - şef Serviciul Achiziţii Publice şi Asigurarea Transparenţei, Adriana Preda - Expert Achiziţii Publice - Serviciul Achiziţii Publice şi Asigurarea Transparenţei.
 
Lotul 1 - Servicii de spălătorie a lenjeriei de pat (cearşaf plic, cearşaf pat şi faţă de pernă) cu care sunt dotate vagoanele de dormit şi cuşetă în Revizia de Vagoane Cluj . are o valoare de 80.750 de lei.
 
Valoarea Lotului II - Servicii de spălătorie a lenjeriei de pat (cearşaf plic, cearşaf pat şi faţă de pernă) cu care sunt dotate vagoanele de dormit şi cuşetă în Revizia de Vagoane Mangalia - este de 306.850 de lei.
 
Lotul III - Servicii de spălătorie lenjerie de pat (cearşaf plic, cearşaf pat şi faţă de pernă) cu care sunt dotate vagoanele de dormit şi cuşetă în Revizia de Vagoane Satu Mare - are o valoare de
100.130 de lei.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii