Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:48 10 04 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce firmă va livra către CFR Călători SA echipamente de protecţie pentru angajaţii din Constanţa (document)

ro

08 Nov, 2019 00:00 815 Marime text

SNTFC CFR Călători SA a organizat o licitaţie pentru atribuirea contractului aferent achiziţiei de echipament de protecţie pentru iarnă: costum termoizolant, pantalon termoizolant, haină termoizolantă, halate de lucru, mănuşi lăcătuş, mănuşi de protecţie termoizolante, cască protecţie - SRTFC Constanţa.
Valoarea totală a achiziţiei este de 29.233,6 lei, iar firma câştigătoare este Global Sistem SRL.
 

Despre Global Sistem SRLSocietatea Global Sistem SRL a fost înfiinţată în anul 2002, în municipiul Iaşi. Firma are un capital social subscris de 500 lei, integral vărsat, compus din 50 de părţi sociale, fiecare a câte 10 lei. Asociaţii societăţii sunt Ciprian Ciobanu şi Daniela Mihaela Ciobanu. Cea din urmă este şi administratorul societăţii care are ca domeniu de activitate fabricarea de articole de îmbrăcăminte pentru lucru.


Pe anul fiscal 2018, societatea a înregistrat un profit de 310.174 lei, o cifră de afaceri de 2.952.223 lei şi un număr mediu de şapte salariaţi.


Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei la care facem referire.


Citeşte şi:

CFR Călători Constanţa cumpără salopete de protecţie (document)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii