Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce societate furnizează computere și monitoare video pentru SRTFC Constanța. Ce valoare are contractul (document)

ro

04 Jul, 2019 17:55 1810 Marime text
SNTFC „CFR CĂLĂTORI" S.A. a atribuit recent un contract de achiziție computer portabil (laptop), computer de birou, unități central PC, monitoare video color, surse de alimentare continuă (UPS) pentru SRTFC Constanța
 
Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 33.390 lei. Contractul a fost câștigat de societatea Mida Soft Business din București.
 
Despre Mida Soft Business București
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului, interogat la data de 4 iulie 2019, societatea a fost înființată în anul 2003 și are sediul social în Bucureşti Sectorul 6, strada Cetatea Histria.

Societatea are capital social subscris de 100.000 lei integral vărsat, iar asociați sunt Florentina Moruz și Dumitru-Daniel Moruz, fiecare cu câte o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 50% / 50%.

Administratorul firmei este Dumitru-Daniel Moruz, iar domeniul de activitate îl reprezintă comerţul cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice şi software- ului.

Conform Ministerului Finanțelor Publice, pentru anul 2018 societatea a raportat cifră de afaceri netă de 74.584.468 de lei, profit de 3.740.446 de lei și 42 de salariați.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei la care facem referire.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii