Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
19:23 14 07 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce societate se ocupă cu serviciul de pază a obiectivelor, bunurilor și valorilor aparținând SRTFC Constanța la Stația Călărași Sud (document)

ro

05 Nov, 2018 21:57 833 Marime text
SNTFC „CFR CĂLĂTORI" S.A., sucursala Constanța a atribuit recent un contract pentru serviciul de pază a obiectivelor, bunurilor și valorilor aparținând SRTFC Constanța la Stația Călărași Sud. Potrivit Licitatiapublica.ro, contractul a fost atribuit prin licitație deschisă, iar valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 19.188 lei.
 
Societatea căreia i-a fost atribuit contractul este Rino Guard Ialomița.
 
Despre Rino Guard
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului, interogat la data de 5 noiembrie 2018, societatea a fost înființată în anul 2015 și are sediul în localitatea Amara, strada Oituz nr. 30, județul Ialomiţa.
Societatea are capital social subscris de 6.300 lei, integral vărsat, iar unic asociat este Emil Bordea. Administratorul firmei este Iulian-Daniel Pleșea, iar domeniul de activitate principal îl reprezintă activităţile de protecţie şi gardă.

Conform Ministerului Finanțelor publice, pentru anul 2017, societatea a raportat cifră de afaceri netă de 1.590.597 de lei, pierdere de 46.862 de lei și 69 de salariați.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a contracteului de pe Licitatiapublica.ro.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii