Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Achiziţie directă la RADET Constanţa pentru serviciul de audit energetic (document)

ro

09 Nov, 2016 00:00 1677 Marime text
RADET Constanţa anunţă că intenţionează să achiziţioneze prin achiziţie directă „serviciul de audit energetic”, în vederea reducerii pierderilor energetice şi îmbunătăţirii randamentelor privind eficienţă energetică.
 
Autoritatea contractantă doreşte încheierea unui contract pe o perioadă de şase luni, preţul fiind ferm pe toata durata derulării acestuia. Bilanţul energetic trebuie efectuat pentru reţeaua termică secundară aferentă a 134 de puncte termice având o lungime de canal termic de 221 km. Cantitatea anuală de energie termică intrată în contur este de aproximativ 560.000 Gcal (cantitate măsurată la intrarea în punctele termice), trei centrale termice de cvartal având o putere termică totală instalată de 16,6MWh; 39 de centrale termice de bloc cu o putere termică totală instalată de 19MWh.
 
Ofertele pot fi trimise până pe data de 11.11.2016, ora 14.00. Societăţile ofertante vor prezenta autorizaţia de auditor energetic emisă de ANRE, în termen de valabilitate; oferta de preţ, exprimată în lei fără TVA; perioada de valabilitate a ofertei; termenul de plată a facturilor; alte facilităţi care pot fi acordate.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanta
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii