Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:01 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident în lanţ la Trocadero. Un autoturism Logan a intrat în taxiurile din staţie. Patru maşini au fost avariate (galerie foto + video)

ro

14 Jun, 2017 21:16 10790 Marime text
Un accident rutier a avut loc în această seară pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din Constanţa, în zona Trocadero. Din primele informaţii un autoturism Dacia Logan a intrat în taxiurile aflate în staţia din zonă. Patru maşini au fost avariate. 

Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă pentru a afla care sunt împrejurările în care s-a petrecut accidentul. 

Un echipaj de la Ambulanţă a ajuns la faţa locului pentru a acorda îngrijiri medicale victimelor. Unul dintre şoferii dintr-unul dintre taxiurile implicat în accident a fost rănit şi a fost transportat la spital. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Mandea 15 Jun, 2017 00:25 Am vazut doar faza finala, cand incepusera sa plece mai toti. Atentie la urmatoarea treaba! Poate baga la cap taximetristii: Mare noroc au avut ca nu a fost lovit in plin vreun sofer de taxi! Unii dintre soferi au prostul obicei sa iasa din masina si sa mearga la colegul din fata sau la cel din spate si sa se puna pe discutii, stand langa geamul acestuia, pe carosabil! Pe langa faptul ca incurca circulatia, multi alti soferi fiind nevoiti sa incetineasca si sa vireze, spre a-i ocoli, se expun inutil pericolelor! Poate iau aminte, pana nu moare vreunul strivit de vreo masina scapata de sub control.