Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:36 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Veşti bune de la Emil Boc pentru constănţeni

ro

21 Apr, 2011 01:46 1910 Marime text

autostrada.jpgCu prilejul prezenţei la Constanţa unde şi-a prezentat moţiunea cu care va candida la şefia PDL, premierul Emil Boc a făcut şi câteva anunţuri de interes pentru locuitorii judeţului, dar şi pentru turiştii care frecventează litoralul românesc.

 

„Nu în ultimul rând, am discutat aspecte ce ţin de judeţul Constanţa, şi aici sunt multe veşti bune. Pe lângă faptul că astăzi am deschis şirul proiectelor din cadrul celor 90 de milioane de euro alocate Constanţei, un proiect de patru milioane de euro a fost semnat astăzi, dar şi veşti bune legate de faptul că, începând cu toamna acestui an, prin eforturile pe care ministrul Transporturilor le-a făcut, traficul greu va fi eliminat din Constanţa şi constănţenii vor scăpa de o povară, pe care o au în acest moment. Şi nu în ultimul rând, românii vor ajunge un pic mai uşor la mare, din această vară, prin faptul că o parte din autostradă va fi dată circulaţiei şi se va putea ocoli Constanţa, astfel încât să mergem mai bine spre litoral, iar cei care vor dori să vină cu trenul vor avea la dispoziţie, începând cu vara acestui an, două ore şi treizeci de minute de la Bucureşti pentru a utiliza şi această cale rutieră să ajungă aici", a declarat premierul Emil Boc.

Totodată, primul ministru a anunţat în premieră că se vor demara licitaţiile pentru asfaltarea de drumuri locale şi de interes judeţean în judeţele Tulcea şi Constanţa. „Proiectele care ţin de modernizarea judeţului, de la dezvoltare regională - prin programul celor 10.000 de kilometri de drumuri judeţene - au plecat astăzi la drum. Cele două pachete pentru Constanţa şi Tulcea pleacă spre licitaţie şi vor asigura modernizarea şi a judeţului Constanţa", a subliniat Emil Boc.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii