Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:17 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vanghelie, nemulţumit de invitarea lui Oprescu la Congresul PSD

ro

16 Oct, 2010 17:10 1408 Marime text

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, va ţine un discurs în faţa celor aproape 5.000 de delegaţi la Congresul PSD. Invitarea lui primarului Capitalei nu este pe placul lui Marian Vanghelie.

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, este nemulţumit de invitarea lui Sorin Oprescu la Congresul PSD.

"Oprescu nu trebuia invitat pentru că face afaceri cu PDL, cu Elena Udrea şi Bogdan Buzăianu", i-a spus Marian Vanghelie lui Victor Ponta vineri seară la şedinţa Comitetului Executiv al PSD, informează EVZ. "Eu l-am invitat. Îmi asum acest lucru", i-a replicat Victor Ponta.

Liderul PSD Bucureşti Marian Vanghelie a declarat joi la Conferinţa PSD Bucureşti că are o părere bună despre o eventuală venire a primarului general Sorin Oprescu la Congresul PSD, cu condiţia ca acesta să se debaraseze de afaceri cu PDL sau oameni ca Buzoianu sau Bobic.

"Dacă Sorin Oprescu vine la Congres părerea mea este foarte bună, dar dacă poate să se debaraseze de avionul particular al domnului Buzoianu, de dl. Buzoianu, dacă poate, să se debaraseze de dl. Bobic, de afacerile pe care le are cu PDL şi dacă ne spune sincer, pe cuvântul lui de onoare, şi eu îl cred, că nu are legătură cu dl Buzoianu şi dna Udrea. Dacă ne spune aceste lucruri, eu cred că este binevenit şi avem nevoie de toate forţele din România ca să scăpăm de Traian Băsescu, dar nu putem să scăpăm de Traian Băsescu dacă unii încercăm să facem bani cu echipa lui", aspus Marian Vanghelie.

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Andreea 16 Oct, 2010 18:46 Oprescu se incurca cu oameni de valoare nu cu oameni care nu au nici macar o educatie de baza.