Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:21 27 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#ConstanțaEsteBine Valul 6 de energie – partea 1 – ziua 11 18 mai 2024 Energia lunii în creștere se simte intens

ro

18 May, 2024 13:05 550 Marime text


Valul 6 de energie – partea 1 – ziua 11
18 mai 2024
Energia lunii în creștere se simte intens.
Ficatul muncește să se elibereze de reziduurile acide, în consecință apar somnolența, slăbiciunea, lipsa de energie, pe lângă alte mici simptome locale (respiratorii și digestive). Nevoile de odihnă, de somn, de repaus sunt importante.

În fiecare an, în această perioadă, constat cum regulile biologiei sunt verificate.
Astăzi este despre odihnă, despre a detura motoarele, a ne opri din alergătură, din a facem mai puține și a permite corpului să se odihnească.
Uneori, circumstanțele ne forțează să ne folosim corpul biologic intensiv.

Putem face asta, temporar, pentru o perioadă de timp.
Important este să menținem suficientă energie, la finalul perioadei de forțaj, cât să putem intra elegant și fără probleme în partea de relaxare și odihnă.
Alternanțele activitate – odihnă, dinamism și acțiune – somn și relaxare sunt esențiale pentru o viață eficientă și o trăire în stare de bine.

Despre aceste reguli atât de vitale, dar neglijate, vom discutat în Webinarul de pe 24 mai, https://alchida.ro/.../webinar-alternanta-sustinut-de-dr.../
Voi împărtăși din experiența personală practică (am învățat foarte multe despre alternanțe în ultimele săptămâni, datorită perioadei în care am petrecut-o pe mama, la trecerea dintre lumi și încheierea ciclului în această viață) și din tot ce mă învață, zilnic, la cabinet, zecile de persoane care îmi oferă încrederea în ghidajul individual.
Subiectul ”alternanțelor” îmi este apropiat inimii, pentru că am învățat foarte devreme în viață că nimic nu rămâne ”la fel”, că există treceri între stări alternative și diferite. Alternanțele între extreme sunt mari consumatoare de energie, dar alternanțele între ocupații complementare sunt susținătoare ale energiei corporale.

Experiența vieții, aplicațiile practice zilnice și integrarea lecțiilor personale ne cresc pe interior și ne testează continuu nivelul de maturitate la care am ajuns.
Orice facem, orice se întâmplă, Forța vieții este lângă noi.
Astăzi este despre onorarea Forței vieții, înțelegerea regulilor Jocului său și aplicarea practică eficientă și jucăușă.
Să avem o zi de odihnă, de repaus, de relaxare, de somn sau de deturare a motoarelor.
Cu iubire, tuturor

Articol și foto preluate de pe Facebook/Zyanna Orinda
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii