Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:03 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Udrea explica de nu ar putea fi "complice" cu Crin Antonescu in Guvern

ro

06 May, 2010 22:24 690 Marime text

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a comentat azi afirmaţiile recente ale liderului PNL Crin Antonescu, care spusese că "nu se pune problema ca PNL să fie complice cu Udrea în Guvern", ea afirmând că liberalul nu i-ar putea fi complice, întrucât asta ar presupune să vină în fiecare zi la serviciu.

Într-o postare pe blogul personal, intitulată "De ce nu ar putea fi Crin Antonescu complice cu mine în Guvern?", ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea,îi dăreplica pe un ton ironic liberalului. "Nu ar putea fi complice cu mine în Guvern fiindcă,din complicitate, ar trebui să vină în fiecare zi la serviciu, lucru complet străin lui Crin Antonescu, parlamentar de zeci de ani la fără - frecvenţă. Mai mult, ar trebui să se trezească la 7 dimineaţa. În fiecare zi! Şi nu să îşi facă apariţia doar când apune soarele, la talk-show-urile de seara, când de abia începe să îşi intre în mână",explică Udrea.

MinistrulDezvoltării invocă şi problema concurenţei la coafor, care ar împiedicacolaborarea cu Antonescu, o ironie faţă de afirmaţia recentă a soţiei lui Antonescu, Adina Vălean, care a mărturisit că şi-a dus soţul la hair-stylistul său, Jerome,din Belgia. "Ar fi contraproductiv pentru Guvern să existe concurenţă între miniştri pentru rezervări la coafor", scrie Udrea.

Sursa: newsin.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii