Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:27 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Udrea crede ca turismul romanesc poate reveni in forta dupa criza

ro

13 Feb, 2010 15:39 626 Marime text
Ministrul Turismului şi Dezvoltării Regionale, Elena Udrea, scrie pe blogul său că turismul românesc poate reveni în forţă după perioada de criză.
"Ca o paranteză, pot spune că vom reveni la creştere economică, cu o economie solidă, şi datorită acestui guvern care probabil a fost cel mai atacat guvern, din ultimii 10 ani. În fine...Anul trecut, turismul a fost afectat de criză şi în general, de un sentiment de incertitudine legat de problemele economice. Am discutat şi cu responsabilii de turism din alte ţări. Toată lumea stătea cu ochii pe prognozele economice pentru 2010. Anul ăsta, şi văd asta din toate discuţiile, toată lumea priveşte optimist, de genul „I'm back". Sunt un om realist, dar am învăţat că gândirea pozitivă reprezintă 50% din reuşită", a scris Udrea pe blogul său.
"Am în minte un plan special pentru reabilitarea unor staţiuni de tradiţie, care să refacă parfumul istoric. Există de asemenea, de anul trecut, o strategie pentru refacerea turismului balnear despre care vom vorbi pe larg la momentul potrivit. Ca o paranteză, am avut de curând surpriza ca într-o discuţie în colegiu, să văd că Băile Herculane, Căciulata, Călimăneşti sunt recunoscute nu numai de cei mai în vârstă, ci şi de cei mai tineri", a adăugat ministrul turismului pe blogul său.

Sursa: Amosnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii