Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:19 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Creștere alarmantă a fenomenului „căutătorilor prin gunoaie”, la Constanța (FOTO)

ro

23 May, 2024 11:24 666 Marime text
  În urma implementării Sistemului de Garanție - Returnare, municipiul Constanța se confruntă cu o creștere alarmantă a fenomenului "căutătorilor prin gunoaie". Acești indivizi, în căutare de ambalaje returnabile, marcate cu sigla “Ambalaj cu garanție”, răscolesc prin containere, lăsând în urmă mizerie și gunoaie împrăștiate.

Astfel de acțiuni contribuie la poluarea orașului, pun în pericol sănătatea populației şi creează o ambianță înconjurătoare nepotrivită pentru România, țară europeană a anului 2024.
 
Un număr tot mai mare de cetățeni, lipsiți de educație civică, vandalizează containerele, le răstoarnă, le sparg, fură ambalajele returnabile și lasă în urmă deșeuri și dezordine. Din cauza acestui comportament, zona din jurul platformelor este în permanență devastată.

Pentru a preveni astfel de comportamente antisociale, îndemnăm cetățenii să sesizeze orice act de vandalism asupra containerelor la Dispeceratul Poliției Locale, apelând numărul de telefon 0341922.- se arată în informarea Polaris M Holding. 


În acest context, Polaris reiterează apelul către locuitorii municipiului Constanța să sprijine cu atitudine fermă, acest efort pentru un mediu mai curat și mai sănătos și pentru protejarea infrastructurii publice de colectare a deşeurilor.


Împreună putem stopa acest fenomen și putem crea un mediu mai curat și mai sigur pentru toți locuitorii orașului Constanța.
 
Vă mulțumim pentru implicare și pentru sprijinul acordat!- transmit reprezentanâii Polaris. 




Citește și
 Polaris M HoldingEducație ecologică cu elevii de la Școala Gimnazială Nr.16 din Constanța (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii