Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:29 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tiruri cu imbracaminte si mobilier pentru sinistrati stranse din dispozitia prefectului

ro

07 Jul, 2010 23:04 812 Marime text

În urma dispoziţiei date de Ministerul Administraţiei şi Internelor şi a prefectului Judeţului Constanţa, Claudiu Palaz, în centrele de primire a ajutoarelor pentru sinistraţi organizate în municipiile şi oraşele din judeţul Constanţa s-au strâns sute de kilograme de îmbrăcăminte, mobilier, aparate electrocasnice dar şi alimente pentru sinistraţii din zonele afectate de inundaţii.

La Mangalia s-au strâns două tiruri cu îmbrăcăminte, pături, alimente, electrocasnice, la Medgidia - 450 de saci cu îmbrăcăminte şi încălţăminte, cutii cu alimente şi două aragazuri cu butelii. La Năvodari s-au adunat îmbrăcăminte, încălţăminte, alimente şi mobilier pentru a încărca un tir.

Mai puţine ajutoare s-au strâns, în ordine, la Cernavodă, Techirghiol, Eforie, Hârşova şi Ovidiu.

Prefectul a declarat, prin intermediul informării transmise, că apreciază spiritul de solidaritate manifestat de locuitorii judeţului Constanţa, care au dat un exemplu de urmat pentru toţi cei cărora le stă în putere să ofere sprijin celor aflaţi în nevoi. "În permanenţă, în punctele de colectare, angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea organizează primirea ajutoarelor, astfel încât acestea să fie depozitate şi trimise apoi către zonele sinistrate", a mai adăugat Palaz.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii