Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:54 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Respingerea guvernului, astazi, amana rezolvarea crizei, scrie presa internationala

ro

04 Nov, 2009 22:39 803 Marime text

 

Decizia Parlamentului de a respinge guvernul propus de economistul Lucian Croitoru amână rezolvarea crizei politice din ţară, scrie presa internaţională.

 Forbes preia un material Reuters privind respingerea lui Croitoru, subliniind că acest lucru prelungeşte tulburările de pe scena politică, ce pune sub semnul întrebării acordarea următoarei tranşe din împrumutul FMI.

Parlamentul român a refuzat să aprobe guvernul propus de economistul Lucian Croitoru, , potrivit agenţiei France-Presse.

Şi agenţia italiană de presă ASCA scrie că Parlamentul român a respins guvernul propus de economistul Lucian Croitoru, desemnat premier luna trecută. Astfel a fost amânată din nou soluţia la criza politică din ţară, care va trebui să aştepte alegerile prezidenţiale din 22 noiembrie , comentează ASCA.

La rândul său, Kyiv Post citează Reuters, potrivit căruia economiştii avertizează că România nu mai are timp să respecte condiţiile pentru pachetul de asistenţă de 20 de miliarde de dolari, iar partidelor politice le va fi greu să găsească un consens până la alegerile prezidenţiale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii