Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:13 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Dan Cristian Fugigiu, economist la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

ro

25 Mar, 2024 17:48 800 Marime text

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Dan Cristian Fugigiu, având funcţia de economist la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral documente preluate de pe site-ul oficial al instituției.
În ultima declarație de avere, depusă pe 30 mai 2023, a menționat că deţine două apartamente în Constanța, ambele dobândite prin moștenire.

Conform datelor înscrise în document, acesta are și un autoturism marca Hyundai I30 Fastback, dobândit prin contract de vânzare cumpărare.

Fugigiu a înscris în declarația de avere și un cont curent la ING Bank N.V. Amsterdam Sucursala București, cu un sold la zi de 9.621.20 lei, un depozit bancar la ING Bank N.V. Amsterdam Sucursala Bucuresti, cu o valoare de 90.333.37 lei și un alt depozit bancar la ING Bank N.V. Amsterdam Sucursala București, cu o valoare de 44.882.53 lei.

În ceea ce privește plasamente, investiţii directe şi împrumuturi acordate, dacă valoarea de piaţă însumată a tuturor acestora depăşeşte 5.000 de euro, acesta a menționat hârtii de valoare deţinute (titluri de stat, certificate, obligaţiuni), cu o valoare de 122.563 lei.

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a menţionat venituri din salarii, astfel: 60.316 lei de la ABADL și salariul soției de 46.990 lei de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, Constanța.

La venituri din alte surse, a menționat 5.590 lei, sumă primită de soție ca indemnizație creștere copil de la AJPIS Constanța și 5.920 lei ca stimulent de inserție, dar și alocația copilului în valoare de 3.814 lei.


În declarația de interese, a menționat calitatea de membru în cadrul Sindicatului Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral.
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale lui Dan Cristian Fugigiu.Citește și:

Declarații de avere ConstanțaAverea și interesele lui Horia-Sorin Corceanu, șef formație în cadrul ABADL (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii