Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:11 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Edith Dulica, economist la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral, averea și interesele (DOCUMENTE)

ro

22 Mar, 2024 20:53 713 Marime text
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Elenei Edith Dulica, având funcţia de economist la Administratia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral documente preluate de pe site-ul oficial al instituției.În ultima declarație de avere, depusă pe 07.06.2023, Dulica a menționat că deţine un apartament în Constanța, în suprafață de 60 m2, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare.

Conform datelor înscrise în document, aceasta are și un autoturism VWG, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare.

A înscris în declarația de avere și un credit la Raifaissen Bank, în valoare de 157.401 lei, scandent în 2032.

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a menţionat venituri din salarii, astfel: 48.131 lei de la ABADL și suma de 80.000 lei a soțului de la Oil Terminal.

În declarația de interese, a menționat calitarea de lider Grupa Sindicală în cadrul Sindicatului Apele Române Dobrogea-Litoral.
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale Elenei Edith Dulica.


Citește și:

Averea și interesele lui Constantin Fronoiu, șef compartiment la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral (DOCUMENTE


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii