Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:31 01 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Regionala CFR Constanţa, integrată regionalei Bucureşti

ro

19 Jan, 2011 21:43 1396 Marime text

În cadrul AGA CFR Călători de astăzi a fost aprobată o variantă de restructurare care prevede desfiinţarea a patru regionale din opt, precum şi disponibilizarea a 1.021 de angajaţi.

Potrivit preşedintelui Federaţiei Mecanicilor de Locomotivă, Iulian Măntescu, este vorba despre regionalele Constanţa, Braşov, Galaţi şi, în plus faţă de variantele anterioare, de cea din Craiova. Astfel, regionala Constanţa va fi integrată în cea de la Bucureşti, cea de la Braşov în regionala Cluj, regionala Galaţi în cea de la Iaşi, iar regionala Craiova în regionala Timişoara.

Varianta de propunere de restructurare a fost avizată şi de către Consiliul de Administraţie (CA) al CFR Călători, fiind aprobat totodată şi bugetul de venituri şi cheltuieli pe 2011.

"Urmează discuţii în perioada imediat următoare pentru contractul colectiv de muncă, deoarece acesta expiră la 31 ianuarie 2011" a mai spus Măntescu.

Cealaltă variantă de restructurare de la CFR Călători prevedea disponibilizarea a 923 de angajaţi şi păstrarea tuturor celor opt regionale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii