Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:55 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Raluca Turcan Ponta e o caricatură de Che Guevara

ro

08 Sep, 2010 21:03 1597 Marime text

Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan îl critică pe blogul său pe Victor Ponta despre referirile acestuia la Revoluţia cubaneză şi spune că liderul PSD este un "Che Guevara de carton", recomandându-i totodată să viziteze memorialul de la Sighet pentru a afla despre crimele celor ca el, comuniştii. "Pentru Victor Ponta, joaca de-a Fidel Castro şi Che Guevara începe din ce în ce mai mult să arate ca o partitură proastă. Şi periculoasă. Ponta e o caricatură de Che Guevara, nici nu cred că a făcut armata. Cred că Victor Ponta a sărit serios calul, deşi conduce PSD de numai 6 luni.

Cum altfel se poate explica faptul că a apărut la conferinţă organizată de PSD Constanta cu simboluri comuniste vizibile, în acelaşi mod în care prietenul său Radu Mazăre o face de o bună bucată de vreme? Cum îşi permite Victor Ponta să vorbească despre răsturnarea prin forţă a unei guvernări democratice într-o ţară membră a Uniunii Europene? E incredibil că un lider politic al unui partid important al României poate sugera aşa ceva", spune Turcan.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • nenea 08 Sep, 2010 18:28 Caricatura e putin spus!....Sa se prinda de manuta cu caricatura asta de constanta si la apa cu ei,loc e destul.....