Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:47 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prognoza meteo 17 octombrie 2010

ro

17 Oct, 2010 14:49 964 Marime text

Destul de urâtă vremea astăzi, cu nori peste toate regiunile ţării şi cu ploi mai ales în sudul ţării. Maximele nu sunt nici ele prea generoase, urmând să fie între 9 şi cel mult 18 grade.

Destul de urâtă vremea astăzi, cu nori peste toate regiunile ţării şi cu ploi mai ales în sudul ţării. Maximele nu sunt nici ele prea generoase, urmând să fie între 9 şi cel mult 18 grade.

Dincolo de Carpaţi, regiunile vestice, centrale şi nord-vestice au parte de vreme mohorâtă, cu ploi slabe, dar insistente şi de maxime ce nu trec de 11 grade la Miercurea Ciuc şi de 16-17 grade la Oradea, Cluj, Sibiu, Timişoara şi Arad.

Sudul ţării nu zăreşte astăzi rază de soare, ploile se arată atât peste zonele de deal, cât şi peste cele de câmpie, iar vântul atinge cel mult cote moderate. Amiaza înregistrează în jur de 16 grade la Craiova şi Ploieşti, în timp ce în Lunca Dunării, cele câteva raze de soare strecurate timid printre nori vor aduce 17 grade la Alexandria şi 18 la Giurgiu.

Vremea nu se îndreaptă nici în Dobrogea. Tot de ploi au parte azi cei din această regiune, iar maximele se opresc la 16 grade la Constanţa şi 14 la Tulcea.

La fel de urâtă e vremea şi în Moldova. Cerul stă ascuns sub o pătură densă de nori, din care cad ploi liniştite întreaga zi, în timp ce amiaza nu aduce decât 9 grade la Suceava, un grad mai mult în Bacău şi maximum 14 la Galaţi.

Bucureştenii e bine să îşi ia umbrelele azi, dar nu le vor folosi chiar toată ziua, pentru că precipitaţiile vor fi slabe şi nu vor ocupa întregul peisaj meteo. Şi pentru că vântul nu va trece de moderat, temperatura de 16-17 grade anunţată pentru amiază va fi una relativ agreabilă.

Sursa: http://www.realitatea.net/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii