Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:22 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ponta, despre Mitrea Vine cate unul care vrea sa fie nas, desi nu l-a chemat nimeni

ro

31 May, 2010 12:03 982 Marime text

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, aseară, la Realitatea TV, că Miron Mitrea a "năşit" o alianţă a PSD - PDL, iar acum vrea să fie naş al uneia cu PNL. "Mulţumesc, dar n-am nevoie", îi răspunde Ponta senatorului.

Victor Ponta a spus că reticenţa sa faţă de oapropiereinstituţională cu PNL nu este rezultatul unui orgoliu. Potrivit liderului PSD, liberalii şi pesediştii au aceleaşi acţiuni în Parlament fără să fie nevoie de o alianţăînregistratăla tribunal.

"Nu e nici un orgoliu. Eu discut cu domnul Antonescu, cu domnul Daniel Constantin, ne-am votat toate moţiunile, votăm la fel. Atunci când e vorba de valorile statului de drept, vreau să vă spun că fără să vorbesc la telefon cu Crin Antonescu sau cu Daniel Constantin, am votat şi vom vota de fiecare dată împreună. Când a fost vorba de politizarea totală a administraţiei, de diverse legi neconstituţionale promovate de actualul Guvern, n-a fost nevoie nici să facem alianţe la tribunal, nici să ne despărţim", a declarat liderul PSD, la Realitatea TV.

În ceea ce priveşte intervenţiile lui Miron Mitrea, Ponta susţine că senatorul nu are căderea să dea direcţia politică a PSD-ului.

"Mai vine câte unul care vrea să fie naş, deşi nu l-a chemat nimeni. De exemplu, domnul Mitrea, care ne-a năşit şi cu PDL-ul, că el trebuie în general să facă aranjamentele... Eu îi spun că îi mulţumesc, dar n-am nevoie. Şi asta nu e orgoliu", a spus Ponta.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii