Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:34 01 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Minor arestat pentru raporturi sexuale cu un baietel

ro

06 Aug, 2010 22:43 1086 Marime text

Un adolescent din localitatea constănţeană Băneasa este acuzat că a întreţinut raporturi sexuale cu un băieţel de doar nouă ani.

Adolescentul, Daniel C., de 16 ani a fost reţinut în această dimineaţă de poliţiştii constănţeni şi este acuzat că a întreţinut raporturi sexuale cu un copil. Conform victimei, Marian M (9 ani), agresiunea s-ar fi produs miercuri seara. Băieţelul se afla la ieşirea din localitatea Băneasa şi mergea spre casă când, în dreptul unui teren viran, a fost acostat de Daniel Cristea (17 ani). Adolescentul l-a dus într-un tufiş şi l-a violat. Imediat ce a ajuns acasă băieţelul şi-a anunţat familia care a sesizat Poliţia.

Suspectul a fost dus pentru cercetări la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa. Pentru că este minor, acesta a fost audiat în prezenţa mamei sale şi a unui avocat din oficiu. În faţa procurorilor, adolescentul a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu băieţelul dar a susţinut că acesta ar fi fost de acord. Anchetatorii au dispus ca suspectul să fie supus unei experitize psihiatrice în urma căreia medicii au stabilit că acesta nu are probleme psihice, prin urmare poate răspunde penal. El a fost dus în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii